Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Συμφώνησαν να μην πάνε Βουλευτές και πολιτικοί στην παρέλαση!

Εν μέσω έντασης (αρχικά) και απουσιών από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, οι εκπρόσωποι των λοιπών κομμάτων συναντήθηκαν με την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. ότι καλό είναι να
μη βρεθούν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου! Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο στα Δύο Αοράκια, οι εκπρόσωποι των κομμάτων που βρέθηκαν εκεί, συζήτησαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου κ. Καραμαλάκη για το κρίσιμο θέμα της ερχόμενης Κυριακής.
Αυτό που ειπώθηκε από την πλευρά των κομμάτων είναι να ενημερώσει ο καθένας τους δικούς του κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, αλλά και τα λοιπά πολιτικά πρόσωπα, ώστε να αποφύγουν να εμφανιστούν και να ανέβουν στην εξέδρα των επισήμων στις 28 του Οκτώβρη.
Τα μηνύματα που λαμβάνουν από την κοινωνία και τους τοπικούς φορείς, καθιστούν απαγορευτική μια τέτοια κίνηση. Ζητούμενο άλλωστε για όλους είναι η παρέλαση των 4000 παιδιών και ο κόσμος που θα βρεθεί εκεί να μην κινδυνεύσουν σε καμία στιγμή.
Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της συνάντησης στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση για παρουσία μόνο του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Απόστολου Κλινάκη.
Κινήσεις οργής
Μέσα σε όλα όσα ακούγονται είναι ότι την ημέρα της παρέλασης, είναι πιθανόν - ειδικά σε περίπτωση παρουσίας των Βουλευτών - κινήσεις οργής. Μέσα στους φόβους που εκφράζονται είναι μήπως υπάρξει κινητικότητα, όχι μόνο από τους ανέργους, αλλά και από το χώρο των αντιεξουσιαστών!


creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου