Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Μπαλωθιές και επιφυλακή στο Μυλοπόταμο

 Με πυροβολισμούς γράφτηκε ένα ακόμη επεισόδιο στη άτυπη βεντέτα μεταξύ δυο οικογενειών στα Ζωνιανά που άνοιξε τα τελευταία χρόνια με αφορμή τη δολοφονία 62χρονου κτηνοτρόφου από συγχωριανό του.


Ο γιός του θύματος του εγκλήματος που είχε αποκαλυφθεί στα Ζωνιανά όρη τον Απρίλιο του 2010, άνοιξε πυρ χθες γαζώνοντας το σπίτι και το αυτοκίνητο ενός συγχωριανού του.

Η αφορμή του περιστατικού είναι αποκαλυπτική για την τεταμένη ατμόσφαιρα που εξακολουθεί να επικρατεί στην περιοχή, καθώς όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν ένας γείτονάς του "πιστολέρο", που κλάδευε μουριές στο σπίτι του, κλάδεψε και μια μουριά που υπάρχει στο σπίτι του δράστη.

Ο γιος του δολοφονημένου κτηνοτρόφου θίχτηκε από αυτή την ενέργεια καθώς θεώρησε πως ο γείτονας προσέφερε εξυπηρέτηση στον «φονιά» του πατέρα του.

Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε στο σπίτι του γείτονα σημαδεύοντας τα τζάμια, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε και το ταξί του παθόντα το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Αστυνομικές δυνάμεις περιπολούν από χθες στα Ζωνιανά, για την αποφυγή περεταίρω έντασης καθώς η εμπλοκή των δυο οικογενειών  που έχουν λύσει με αίμα τις διαφορές τους, στο κοντινό παρελθόν, δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το δράστη των πυροβολισμών αναζητούν άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών.neakriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου