Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Άγριο ξύλο έξω από γνωστή καφετέρια του Ηρακλείου - Ο γιος έδειρε τον εραστή της μητέρας του!

Άναψαν τα αίματα, όταν ο σύντροφος μιας μεσήλικης γυναίκας, ήρθε στα χέρια με το γιο της, όταν ο τελευταίος τους εντόπισε να πίνουν σε ...τρυφερό ενσταντανέ τον καφέ τους, σε γνωστό μαγαζί του Ηρακλείου!

Το περιστατικό καταγράφηκε πριν από λίγα 24ωρα. Η μητέρα με το ... amore της κάθονταν σε καφετέρια του Ηρακλείου, όταν κάποια στιγμή πέρασαν από έξω με τα μηχανάκια τους, ο γιος της με έναν φίλο του και δύο ακόμη κοπέλες.

Όταν το βλέμμα του γιου έπεσε στην καφετέρια και εντόπισε τη μητέρα του, τότε σταμάτησε και κατέβηκε από το μηχανάκι πλησιάζοντας απειλητικά προς τη μεριά της, αρχίζοντας μαζί με την παρέα του τα "γαλλικά". Τότε ο μεσήλικας σύντροφος της κυρίας, σηκώθηκε και πήγε κοντά τους - για κακή του τύχη - για να ζητήσει το λόγο!

Μάλιστα για να αποφευχθεί η φασαρία εντός του καταστήματος, το οποίο είχε εκείνη την ώρα πολύ κόσμο, ο υπεύθυνος της καφετέριας, τους ζήτησε αρχικά να ηρεμήσουν, ενώ μόλις διαπίστωσε ότι αυτό ήταν αδύνατο, τους παρότρυνε -τουλάχιστον - να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το μαγαζί!

Τα "αίματα δεν άργησαν να ανάψουν" με αποτέλεσμα οι άνδρες να πιαστούν στα χέρια, μέχρι που λίγα λεπτά αργότερα τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι θαμώνες του καταστήματος.

Μια σωτήρια επέμβαση για τον μεσήλικα άνδρα, καθώς οι δύο νεαροί είχαν προλάβει να τους καταφέρουν αρκετά χτυπήματα, πριν λήξει το επεισόδιο!

Τελικά οι νεαροί έφυγαν, με τον άτυχο άνδρα να επιστρέφει μέσα στην καφετερια και να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της συντρόφου του...creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου