Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Στο σκαμνί για δύο σοβαρές υποθέσεις ο 27χρονος

Ο 27χρονος που πριν από λίγες ημέρες έστειλε στο νοσοκομείο έναν αστυνομικό που θέλησε να του κάνει έλεγχο στην οδό Δουκός Μποφόρ στο Ηράκλειο , κάθεται αυτή την ώρα στο σκαμνί και για μία ακόμη σοβαρή υπόθεση.
Δικάζεται από το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για το διπλό θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύματα δύο νεαρούς δικυκλιστές, ο ένας εξ αυτών ήταν ο γιος του τέως αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου Μανώλη Κοντοδιάκου.
Το τραγικό τροχαίο είχε σημειωθεί στις 23 Απριλίου 2007, στις 23:14 το βράδυ, όταν ο 22χρονος, τότε κατηγορούμενος, φέρεται να είχε μπει με το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, από την οδό Λακωνίας, στη Λεωφόρο Παναγιωτάκη, «απερίσκεπτα» σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα, «εκτελώντας αριστερό ελιγμό και παραβιάζοντας την προτεραιότητα της μοτοσικλέτας», στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί στρατιώτες, ο οδηγός Κωνσταντίνος Παπαδάκης και ο συνοδηγός Γιώργος Μεσοδιακάκης. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης, ήταν να σκοτωθούν ακαριαία οι δύο νεαροί.
Ο 27χρονος, σήμερα, ο οποίος κάθεται στο σκαμνί, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, και ο ίδιος υποστηρίζει ότι ακολούθησε πιστά τον ΚΟΚ και ότι για το ατύχημα ευθύνεται η μεγάλη ταχύτητα με την οποία κινούνταν η μοτοσικλέτα.
Ο Εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος σύμφωνα με την κατηγορία.
Όταν ολοκληρωθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, ο 27χρονος θα δικαστεί και για την υπόθεση της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών, από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Hρακλείουcretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου