Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Έκκληση βοήθειας για τον εντοπισμό του 46χρονου Γιώργου Κουβάκη

Έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν κάνουν μέσω ανάρτησης στο Internet η οικογένεια και οι φίλοι του άτυχου 46χρονου Φυσικοθεραπευτή Γιώργου Κουβάκη που χάθηκε στη θάλασσα της Ιεράπετρας την περασμένη Κυριακή, όταν αναποδογύρισε το φουσκωτό στο οποίο επέβαιναν αυτός και τρεις φίλοι του.
Το μήνυμα έχει ως εξής :

"Προσπαθώντας να βρούμε το Γιώργο Κουβάκη, που χάθηκε την Κυριακή 7/04/2013, στη θαλάσσια περιοχή της Ιεράπετρας, παρακαλούμε την βοήθειά σας.

Επειδή από αύριο ξεκινάει μια συντονισμένη προσπάθεια από τις αρμόδιες αρχές για την ανεύρεση του Γιώργου, η οικογένεια και οι φίλοι του , παρακαλούν να βοηθήσετε για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των ερευνών των εθελοντικών ομάδων.
Γι αυτό το λόγο, δημοσιεύουμε μέρος του χάρτη στο οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να βρίσκεται, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να συντονίσουμε την έρευνα χρονικά και τοπικά.
Η έρευνα θα επικεντρωθεί στην ακτογραμμή από την περιοχή Τσούτσουρας του Ηρακλείου έως και τον όρμο του Αθερινόλακου Σητείας. Ο κάθε εθελοντής παρακαλούμε όπως επικοινωνεί με το ακόλουθο τηλέφωνο δίνοντας μας το μέρος πού έχει ερευνήσει καθώς και την ώρα (π.χ. 12-2μ.μ. περιοχή Περιστερά έως Καθαράδες)
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6939247287
Ώρες επικοινωνίας : 9.00 π.μ. - 22.00 μ.μ."
 
 
 
 
toagathi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου