Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Δανδούτη - Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου επιχειρηματία

Το ύστατο χαίρε λένε αύριο το πρωί στις 11:00 φίλοι και συγγενείς στον επιχειρηματία Στέλιο Δανδούτη, που έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί μετά τα δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.
Στα χέρια της Αστυνομίας τα ιδιόχειρα σημειώματα που άφησε πίσω. 
Η κηδεία του Στέλιου Δανδούτη θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Θωμά Ηρακλείου.
Τραγική κατάληξη στο οικονομικό αδιέξοδο της κρίσης
Ο 46χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος είχε αφήσει στην τοπική κοινωνία τις καλύτερες εντυπώσεις ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος, έβαλε τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το πιστόλι στον κρόταφο του, δεν άντεξε το βάρος των οικονομικών υποχρεώσεων που είχαν δημιουργηθεί, από τις οφειλές που είχαν οι - μέχρι πρότινος - πελάτες του, τους οποίους προμήθευε όλα αυτά τα χρόνια.

Τα ιδιόχειρα σημειώματα πριν την αυτοχειρία
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Στέλιος Δανδούτης αφότου πήρε την απόφαση να δώσει τέλος μ' αυτό τον τραγικό τρόπο στη ζωή του, συνέταξε πλήρη σημειώματα απευθυνόμενος στους δικούς τους ανθρώπους, στα οποία περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια οτιδήποτε χρειαστούν από εδώ και πέρα.
Τα συγκεκριμένα σημειώματα πάντως βρίσκονται στην κατοχή της Ασφάλειας Ηρακλείου από την πρώτη στιγμή, έτσι ώστε να διερευνηθούν περαιτέρω τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.


creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου