Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Γυμνό τρίο πιάστηκε στο πατάρι μπαρ των Χανίων

Μια ακόμη έφοδος των αστυνομικών των Χανίων σε μπαρ, οδήγησε στην σύλληψη δύο γυναικών από την Ρουμανία, οι οποίες πιάστηκαν γυμνές να «περιποιούνται» ημίγυμνο Έλληνα στο πατάρι του καταστήματος !!
Η έφοδος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων στο μπαρ που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Χανίων, έγινε στις 2 τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί μόλις ανέβηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πατάρι του μπαρ, είδαν δύο γυμνές Ρουμάνες 24 και 31 ετών, να «ασχολούνται» με έναν ημίγυμνο Έλληνα, ο οποίος είχε πληρώσει 30 ευρώ για κάθε γυναίκα.

Οι δύο Ρουμάνες συνελήφθησαν για ακόλαστες πράξεις και για παραβάσεις του νόμου περι εκδιδομένων γυναικών, ενώ δεν είχαν βιβλιάρια υγείας.

Επίσης συνελήφθη μια ακόμη 22χρονη Ρουμάνα που δεν είχε βιβλιάριο υγείας καθώς και 33 χρονη Ελληνίδα ως ιδιοκτήτρια του μπαρ με την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ αναζητείται ο 40χρονος υπεύθυνος του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 390 ευρώ και 4 δολάρια ΗΠΑ, το βιβλίο των πελατών με άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία και δύο ασυρμάτους επικοινωνίας των «τσιλιαδόρων» του μαγαζιού.

Να σημειωθεί πως είναι η πολλοστή έφοδος αστυνομικών σε μπαρ των Χανίων στο πλαίσιο εκστρατείας κατά της εκμετάλλευσης γυναικών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου