Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Τραγωδία στα ανοικτά της Ιεράπετρας - Νεκρός ο άνδρας που αγνοούνταν


Σε τραγωδία μετατράπηκε η Κυριακάτικη βόλτα μίας παρέας τεσσάρων ατόμων στην Ιεράπετρα.

Του Γιώργου Παπαδάκη 


Επιχείρηση των σκαφών του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας προκείμενου να ανασύρουν τον 45χρονο που μέχρι πριν κάποια ώρα αγνοούνταν βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το μεσημέρι στα ανοικτά της θάλασσας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο σκάφος που λόγω των δυνατών ανέμων αναποδογύρισε λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι, ήταν 4 άτομα εκ των οποίων οι 3 διασώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους ενώ ο άτυχος 45χρονος φαίνεται πως είναι νεκρός όπως εκτιμούν οι αρχές.

Η παρέα των τεσσάρων ατόμων ηλικίας, 46, 41, 35, και 53 χρόνων ήθελε να περάσει από το λιμάνι της Ιεράπετρας στο λιμάνι της νήσου Χρυσή. Ο κακός καιρός όμως και τα θυελλώδη κύματα στάθηκαν σοβαρά εμπόδια με αποτέλεσμα το φουσκωτό να αναποδογυρίσει και την παρέα να πέφτει στη θάλασσα. Μάλιστα, ο 35χρονος της παρέας βρήκε το κουράγιο να βγει στη στεριά, να εξοπλιστεί με σωσίβιο και στη συνέχεια να ριχτεί ξανά στα κύματα για να σώσει τους υπόλοιπους τρεις.

Οι τρεις διασωθέντες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου εκ των οποίων ο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά. Στη πάνω παραλία της Ιεράπετρας όπου αυτή την ώρα επικρατεί πανικός από τις λιμενικές δυνάμεις αλλά και τους πολίτες που παρακολουθούν τις εξελίξεις, έχει σπεύσει και μονάδα της ΕΜΑΚ προκειμένου να ενισχύσει την επιχείρηση.

Οι λιμενικές αρχές οι οποίες για πολλή ώρα έψαχναν τον άτυχο 45χρονο, κατάφεραν κάποια στιγμή να τον εντοπίσουν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ήταν ανάσκελα και αναίσθητος. Τώρα οι αρχές του λιμενικού περιμένουν να κοπάσει ο άγριος καιρός έτσι ώστε να ανασύρουν τον άτυχο 45χρονο του οποίου η Κυριακάτικη βόλτα μετατράπηκε σε τραγωδία. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά διαδραματίστηκαν 30 μόλις μέτρα από την ακτή της παραλίας.
prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου