Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

«Κανόνι» Απο Τη NEOSET Τρώγοντας Όλες Τις Προκαταβολές Των Πελατών

Δώσανε οι άνθρωποι τις προκαταβολές τους για να αγοράσουν γραφεία και κρεβάτια αλλά μάλλον θα γράφουν στο πόδι και θα κοιμούνται στρωματσάδα…


Ο λόγος για τους επίδοξους πελάτες της NEOSET στο Ηράκλειο οι οποίοι, αφού είχαν καταβάλλει από κάποιο σημαντικό ποσό ο καθένας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας

τους, πληροφορήθηκαν ότι η επί της Λεωφ.Καζαντζίδη επιχείρηση στην πόλη του Ηρακλείου, έκλεισε οριστικά, χωρίς φυσικά να επιστρέψει ποτέ τις προκαταβολές αυτές.

Σύμφωνα με τις αποδείξεις εισπράξεως που φέρουν οι εξαπατημένοι πελάτης της άλλοτε κραταιάς NEOSET, το συνολικό ποσόν της απάτης ξεπερνάει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Η συγκεκριμένη περίπτωση αντιμετωπίζεται ως απάτη, αφού θεωρείται δεδομένο πως η ιδιοκτήτρια-αποκλειστική αντιπρόσωπος, όταν δεχόταν τα ποσά των παραγγελιών, γνώριζε πως το κατάστημά της πρόκειται να κλείσει, πράγμα το οποίο εμφανώς φανερώνει δόλο. Αξίζει να σημειωθεί, πως η συγκεκριμένη επιχείρηση χρωστάει άλλες 133 χιλιάδες ευρώ στους εργαζομένους, και για το λόγο αυτό, όλα τα εμπορεύματά της βγαίνουν «στο σφυρί». Ό,τι χρήματα συγκεντρωθούν θα καλύψουν τους εργαζόμενους, και αν κάτι περισσέψει τότε μόνο θα πάει στους εξαπατημένους πελάτες.


fornews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου