Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Καταστροφικός εμπρησμός στους Αγίους Δέκα

Σε απόγνωση βρίσκεται η οικογένεια ενός 35χρονου βιοπαλαιστή από τους Αγίους Δέκα Ηρακλείου, στην οποία
ανήκουν τα οχήματα που κάηκαν τα ξημερώματα μετά από εμπρηστική επίθεση.  

Στο στόχαστρο βρέθηκαν ένα τσαπάκι και ένα φορτηγό με τα οποία ο Γιώργος Δαριβιανάκης, έβγαζε το μεροκάματο της οικογένειας του, καθώς επεξεργάζεται και πουλάει καυσόξυλα. Και τα δυο οχήματα έγιναν στάχτη καθώς ο δράστης του εμπρησμού τα περιέλουσε με βενζίνη που βρήκε στο σημείο και έβαλε φωτιά.
Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο neakriti.gr αφορμή για την καταστροφή στάθηκε ο καυγάς που είχε προηγηθεί ανάμεσα σε κάτοικο της περιοχής και τον αδελφό του, εξαιτίας της προκλητικής και προσβλητικής συμπεριφοράς του πρώτου.


Λίγο αργότερα ο φερόμενος ως δράστης πέρασε τα συρματοπλέγματα και έβαλε φωτιά, ρίχνοντας στην απόγνωση το νεαρό ιδιοκτήτη, που δεν έχει πλέον τρόπο να δουλέψει για να εξασφαλίσει το μεροκάματο. Η ζημιά που προκλήθηκε στα δυο οχήματα εκτιμάται τουλάχιστον στις  10.00 ευρώ.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης, έχει προσαχθεί και κρατείται από τους αξιωματικούς του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που συνεχίζουν τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Της Έλλης Κοκάλη-neakriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου