Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Ενισχύουν τον αγώνα του 8χρονου Μανόλη- Συγκινητική η προσπαθεια και μέσω... facebook (pic)

Ενισχύουν τον αγώνα του 8χρονου Μανόλη- Συγκινητική η προσπαθεια και μέσω... facebook (pic)
Με κάθε τρόπο προσπαθούν οι φίλοι, οι συγχωριανοί και πάνω από όλα η οικογένεια του 8χρονου Μανόλη, να ενισχύσουν τον αγώνα που δίνει για τη ζωή
Ετσι εδώ και λίγες μέρες υπαρχει και σελίδα στο facebook που είναι αφιερωμένη στο μικρό αγόρι, μέσα από την οποία ο καθένας θα μπορεί να ενημερώνεται, αλλά και να βοηθάει εφόσον το επιθυμεί.
Ο 8χρονος Μανόλης Μαλλιωτάκης, ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι πρέπει να μεταφερθεί στο Λονδίνο προκειμένου να χειρουργηθεί, καθώς η συγκεκριμένη εγχείριση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα λόγω μη εξειδίκευσης.
Ο μικρός Μανόλης  με καταγωγή από το Χουδέτσι και το Θραψανό Ηρακλείου, έχει συγκινήσει όλη την τοπική κοινωνία της Κρήτης και αποτελεί παράδειγμα θάρρους, καθώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας του με αξιοπρέπεια και υπομονή. 

Δυστυχώς όμως για να βγει νικητής από αυτόν τον αγώνα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Για το λόγο αυτό η  κ. Στέλλα Μανιαδάκη έστειλε το παρακάτω μήνυμα:
«Αγαπητοί φίλοι, ο Μανώλης Ματαλιωτάκης, του Μαρίνου και της Γεωργίας με καταγωγή από τα χωριά Χουδέτσι και Θραψανό ( της Μαρίνας του Φρίξου εγγόνι) είναι ενα παιδάκι μόλις 8 χρονών και έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, και θα πρέπει να μεταφερθεί για επέμβαση στο Λονδίνο.
Εδώ στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζεται η κατάσταση του, λόγω μη εξειδίκευσης. Σας παρακαλούμε και εκλιπαρούμε στην βοήθεια σας. Υπάρχει ένας λογαριασμός στη Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για όσους μπορούν να βοηθήσουν. Δεν έχει σημασία πόσα. Και για τους φίλους και συγχωριανούς Θραψανιώτες που έχουν την δύναμη και την ευχέρεια, παρακαλούμε πολύ να απευθύνεστε εκεί στο Θραψανό στην αδερφή μας, Μανιδάκη Νίκη ή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θραψανού. Ελπίζουμε στη βοήθεια σας και στην προσευχή όλων μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».
Ο λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς είναι:  
IBAN. GR41 0172 7540 0057 5405 6862 164
ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ»
creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου