Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Δεν αποφεύγεται το μοιραίο για τον Εργοτέλη…


image
Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πλέον πως ο Εργοτέλης δεν πρόκειται να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Football League και η ΠΑΕ θα οδηγηθεί σε εκκαθάριση, μετά το ναυάγιο και τις
ύστατης προσπάθειας που έγινε για να παραμείνει ζωντανή η κρητική ομάδα.

Η προσπάθεια αυτή έγινε την Τρίτη (19/1) το πρωί από τους παράγοντες οι οποίοι με υπεράνθρωπες προσπάθειες κρατούσαν όρθια ακόμα την ομάδα, αλλά… προσέκρουσαν σε τοίχο.
Συγκεκριμένα μετέφεραν στον μεγαλομέτοχο Δημήτρη Παπουτσάκη, το ενδιαφέρον μεγάλου ποδοσφαιρικού παράγοντα, προκειμένου να αναλάβει αυτός το μάνατζμεντ της ΠΑΕ και τις άμεσες οικονομικές της υποχρεώσεις, δίχως όμως να επωμιστεί τα υπάρχοντα χρέη όπως είναι φυσιολογικό.
Η πρόταση αυτή βρήκε αντίθετο τον Δ. Παπουτσάκη, ο οποίος επέμεινε στην πρόθεσή του να απεμπλακεί οριστικά ο ίδιος από κάθε τι που έχει να κάνει με τον Εργοτέλη, αλλά και να μην έχει πρόθεση να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα και η ΠΑΕ.
Μάλιστα αρνήθηκε να είναι ο ίδιος αυτός που θα μεταφέρει στους παίκτες τα άσχημα μαντάτα, μεταθέτοντας αυτή τη σημαντική ευθύνη σε συγκεκριμένους παράγοντες, κάτι που προκαλεί εξαιρετικά άσχημη εντύπωση, αλλά είναι χαρακτηριστικό της απάθειας που έχει πλέον για το σύλλογο τον οποίο ο αείμνηστος πατέρας του, μεταξύ άλλων παραγόντων, τον έκανε να μεγαλουργήσει, βάσει των δυνατοτήτων του.
Μοιραία μετά την εξέλιξη αυτή, στην προπόνηση θα βρεθούν οι παράγοντες που προαναφέραμε και οι οποίοι θα μεταφέρουν στους παίκτες, στους προπονητές, αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό επιτελείο, την οριστική και αμετάκλητη απόφαση του Δημήτρη Παπουτσάκη για «διάλυση» της ομάδας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου