Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Άστραψε και βρόντηξε ο Μιχελογιαννάκης! «Οι αγρότες έχουν δίκιο». Δεν ψηφίζει χωρίς αλλαγές στο ν/σ

Άστραψε και βρόντηξε ο Μιχελογιαννάκης! «Οι αγρότες έχουν δίκιο». Δεν ψηφίζει χωρίς αλλαγές στο ν/σ
«Ασφαλώς και κάποια μέτρα πρέπει να εφαρμοστούν. Όχι όμως πολιτικές εξοντωτικές. Εδώ μιλάμε για εξοντωτικά άρθρα. Συνεπώς έχουν δίκιο οι αγρότες»
Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης «άστραψε και βρόντηξε» για μια φορά ακόμη, τονίζοντας πως πρέπει να υπαρξουν αλλαγές σε όσα θα έρθουν τις επόμενες μέρες προς ψήφιση στη Βουλή, αλλιώς ο ίδιος δεν πρόκειται να ψηφίσει. «Το ζήτημα είναι ότι ασκούνται τέτοιες πιέσεις από τον κόσμο που σίγουρα, όταν οι Βουλευτές πάνε στην επαρχία, θα δείτε ότι θα αλλάξουν συμπεριφορά.
Η φωνή της κοινωνίας είναι ξεκάθαρη. Πρόκειται για εξωπραγματικές ρυθμίσεις σε ότι αφορά τις εισφορές και καλα θα κάνει ο κ. Κατρούγκαλος, αυτό το πράγμα να το βελτιώσει. Ασφαλώς και κάποια μέτρα πρέπει να εφαρμοστούν. Όχι όμως πολιτικές εξοντωτικές. Εδώ μιλάμε για εξοντωτικά άρθρα. Συνεπώς έχουν δίκιο οι αγρότες», είπε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ
Υπενθυμίζεται ότι χθες μιλώντας  στο Ράδιο Κρήτη ο κ. Μιχελογιαννάκης υπογράμμισε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και όσα προβλέπει για τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίας, όταν έρθει στη Βουλή, ενώ μίλησε απαξιωτικά για τα κυβερνητικά στελέχη «που φέρνουν τέτοια νομοσχέδια και υπολογίζουν με προχειρότητες και στοιχεία της πλάκας».
«Τριπλασιασμό των εισφορών του ΟΓΑ κι αυτά τα αστεία με τις εισφορές των επαγγελματιών εγώ δεν ψηφίζω!», ξεκαθάρισε, ενώ την ίδια ώρα άφησε δε σοβαρές αιχμές για τους διορισμούς που γίνονται από διάφορα στελέχη.
«Δεν είναι αυτοί υπουργοί εάν μας φέρνουν τέτοια πράγματα», τόνισε ο κ. Μιχελογιαννάκης και… χαιρέτισε τον αγώνα των αγροτών και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.
«Δεν μπορούν να περάσουν τέτοια μέτρα για τους αγρότες και τους επαγγελματίες. Δεν είναι δυνατόν να βγάζει κάποιος 1000 ευρώ και να λέμε ότι θα του πάρουμε τα 800! Που στέκει αυτό;», διερωτήθηκε, ενώ αναγνώρισε ότι για την κυβέρνηση είναι…3 τα αγκάθια: το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το μεσοπρόθεσμο.
 
 
creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου