Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Τη Δευτέρα η συνέχεια της δίκης- Το ξέσπασμα της μητέρας του Κώστα Κατσουλη

Τη Δευτέρα η συνέχεια της δίκης- Το ξέσπασμα της μητέρας του Κώστα Κατσουλη
Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση του Κώστα Κατσούλη, του φιλάθλου που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο του Ηροδότου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίστηκε χθες με την ακροματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Νεάπολης. Όπως αναφέρει η «Πατρις» για την πλευρά της πολιτικής αγωγής, οι εν λόγω μάρτυρες χαρακτηρίζονται ως οι πιο ουσιαστικοί μέχρι σήμερα, καθω΄ς για πρώτη φορά, όπως υποστηρίζεται, απέδωσαν συγκεκριμένες συμπεριφορές σε συγκεκριμένους κατηγορούμενους. Μάλιστα ένας εκ των μαρτύρων αναγνώρισε μεταξύ των κατηγορούμενων τους νεαρούς που συμμετείχαν στην επίθεση.

Σημειώνεται βέβαια πως τα όσα κατατέθηκαν από τη μια πλευρά- από αυτή των μαρτύρων δηλαδη- αμφισβητήθηκαν από την πλευρά υπεράσπισης των κατηγορουμενων.

Η μάνα ξέσπασε

Δεν άντεξε η μητέρα του αδικοχαμένου Κώστα Κατσουλη και ξέσπασε μέσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση. Για μια ακόμη μέρα στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης υπηρξε ένταση, αφού οι οικείοι του Κώστα Κατσούλη, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος τους χάθηκε έτσι άδικα και ξαφνικά.

Υπενθυμίζεται ότι όλα είχαν γίνει το Σεπτέμβριο του 2014, όταν ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που φαίνεται πως δέχθηκε από οπαδούς του Ηροδότου . Σημειώνεται ότι ο θάνατος του Κώστα Κατσούλη, πέρα από τη σύσσωμη καταδίκη του είχε προκαλέσει και σωρεία αντιδράσεων, αλλά και συζητήσεων για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, κινητοποιώντας την Πολιτεία και τις ποδοσφαιρικές Αρχές.

creteplus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου