Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Στην Κρήτη για να ενταφιαστούν τα λείψανα του Ανθστη (ΠΖ) Καβροχωριανού

Όλο το πρόγραμμα τελετής υποδοχής και ενταφιασμού των λειψάνων του Ανθστη (ΠΖ) Καβροχωριανού Νικόλαου.
Τα λείψανα του Ανθστη (ΠΖ) Καβροχωριανού Νικόλαου που έπεσε μαχόμενος στις επιχειρήσεις της Κύπρου το 1974 αναμένεται να υποδεχθεί η Κρήτη μέχρι τις 24 Ιανουαρίου.

Τα οστά που ταυτοποιήθηκαν με τη μέθοδο του DNA θα φτάσουν στο νησί μας με τις τιμές που τους πρέπουν, προκρειμένου να ενταφιαστούν στον οικισμό Μονή του ∆ήμου Μαλεβιζίου.
Το πρόγραμμα της όλης τελετής θα έχει αναλυτικά, όπως παρακάτω:

  •  Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 Τελετή υποδοχής από την Κύπρο, των λειψάνων των πεσόντων στρατιωτικών, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στο Στρδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» (ΓΕΣ) στην Αθήνα.
  • Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 Άφιξη του οστεοκιβωτίου στο Ηράκλειο, συνοδευόμενου από αντιπροσωπεία και μεταφορά στη ΣΕΑΠ μέχρι την ημέρα τελετής του ενταφιασμού.
  • Κυριακή 24 11:00 Ιανουαρίου 2016 Τέλεση της εξόδιου ακολουθίας και του ενταφιασμού των λειψάνων στον οικισμό Μονή του ∆ήμου Μαλεβιζίου.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο Ανώτερος ∆ιοικητής Φρουράς Ηρακλείου Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Μπουζάκης, καθώς και λοιποί εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών, θρησκευτικών και στρατιωτικών αρχών.


prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου