Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Βόμβες από Λεβέντη στη βουλή: Απαντήστε μου αν θα δώσετε τηλεοπτική άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία (video)

O Bασίλης Λεβέντης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και ζήτησε επιτακτικά να μην κλείσουν όσα τηλεοπτικά κανάλια ενώ ζήτησε απάντηση για το αν σκοπεύει να δώσει άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε την κυβέρνηση για αυταρχικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και προέβλεψε ότι θα καταρρεύσει σύντομα από την λαϊκή κατακραυγή.


Διάβασε κατάλογο του αριθμού τηλεοπτικών καναλιών που έχει κάθε χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης όπου σε καμία χώρα δεν υπάρχουν λιγότερα από 10 κανάλια.( ενώ σε πολλές χώρες υπάρχουν δεκάδες κανάλια)

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι 4 τηλεοπτικές άδειες που σκοπεύει να δώσει η κυβέρνηση αφορούν τους Β. Βαρδινογιάννη, Μ. Κυριακού, Γιάννα Αγγελοπούλου και έναν Τούρκο με τον οποίο «ο κ. Τσίπρας γνωρίστηκε καλά στην Τουρκία».

«Δεν μου απαντήσατε, το έχω θέσει εδώ και ημέρες. Θα δώσετε άδεια τηλεοπτική σε Τούρκο; Να βγείτε να απαντήσετε ευθέως και κατηγορηματικά: Κύριε Λεβέντη δεν δίνουμε άδεια σε τούρκο επιχειρηματία» είπε μιλώντας στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης.
Πρότεινε στην κυβέρνηση αντί να δώσει λιγότερες άδειες να θεσπίσει αυστηρούς κανόνες σε ότι αφορά τον οικονομικό έλεγχο και τον πλουραλισμό,

Έκανε αναφορές στα ψέμματα 5 χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ προειδοποίησε ότι θα έχουν κακό τέλος με τους αγρότες, ενώ μίλησε για ντροπή και για εκτροπή από τη δημοκρατία


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου