Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ-Το Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού των Εκδόσεων Ίτανος

Οι εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ διοργανώνουν ένα μοναδικό τριήμερο παιδικών εκδηλώσεων από την Παρασκευή 1 Απριλίου έως την Κυριακή 3 Απριλίου στην Οδό Θ΄ της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου.
Ένα φεστιβάλ γεμάτο παιχνίδι, θέατρο, κινηματογράφο, αναγνώσεις βιβλίων, ζαχαροπλαστική, ιππασία και πολλά άλλα για τους μικρούς, αλλά και μεγάλους, φίλους των εκδόσεων ΙΤΑΝΟΣ. Όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από ένα πολιτιστικό φεστιβάλ, όπου θα μπορούν να δουν χορευτικές και μουσικές εκδηλώσεις, θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν, να συμμετάσχουν σε θεατρικά παιχνίδι, να φτιάξουν μπισκότα και ζαχαρωτά με την καθοδήγηση ειδικών, να παίξουν σε φουσκωτά παιχνίδια, να βγάλουν φωτογραφίες στο μοναδικό Photobooth της Κρήτης και να γνωρίσουν τον τρόπο εκτύπωσης ενός βιβλίου μέσα από την περιήγηση τους στις εγκαταστάσεις των εκτυπώσεων Δετοράκης.

Οι εκδόσεις ΙΤΑΝΟΣ ανοίγουν τα βιβλία τους και ζωντανεύουν τον κόσμο των παραμυθιών, ώστε όλα τα παιδιά να γιορτάσουν στο Γυρω Γύρω Όλοι στις 1-2-3 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Όμως δεν είναι μόνο αυτά, καθώς το φεστιβάλ κρύβει πολλές εκπλήξεις και μεγάλα δώρα για τους τυχερούς! Το κόστος του εισιτηρίου για συμμετοχή σε όλο το Φεστιβάλ ανέρχεται στα 5€ από τα οποία το 1€ θα δοθεί ως μικρή συμβολή στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία, Ηλιαχτίδα!
 

Ακόμα ψάχνετε που θα περάσετε το πρώτο τριήμερο του Απριλίου; Ετοιμαστείτε για το Γύρω Γύρω Όλοι! Όλοι στην οδό Θ΄ της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου!
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά κάτω των 3 ετών.
 
Περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το φεστιβάλ,θα βρείτε στην επίσημη σελίδα στο facebook
 
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου