Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Το Ηράκλειο γέμισε με δρομείς αγάπης (φωτογραφίες)

loverun.jpg
Με δρομείς … αγάπης γέμισαν οι δρόμοι του Ηρακλείου στο πλαίσιο της διοργάνωσης του LoveRun Heraklion από το Σύλλογο Υγείας Ηρακλείου τον Αθλητικό σύλλογο
«ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» , τον Δήμο Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης  και την Ενωση Αθλητικων Σωματείων  ΣΕΓΑΣ Κρήτης.
Σκοπός στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση είναι η συνεισφορά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης.
Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα των πέντε χιλιομέτρων από  τις 9:30 έως και 11:50 έγιναν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των οχημάτων.

loverun2.jpg
loverun3.jpg
Το LoveRun Heraklion είναι μια έκφραση συναισθημάτων που συνδυάζεται με την Υγεία και τη φυσική δραστηριότητα μέσω του τρεξίματος ενώ παράλληλα αποτελεί μια έμπρακτη εκδήλωση υποστήριξης καθώς έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι δρομείς ξεκίνησαν από την πλατεία Λιονταριών για να διανύσοην απόσταση 5.000 μέτρων ενώ η απόσταση για τα παιδιά ήταν τα 1000 μέτρα. 
loverun4.jpg
loverun5.jpg
Το 2o LoveRun Heraklion 2016 στηρίζει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης www.pronoianet.gr, όπου έχει υπό τη σκέπη του συνολικά 7 δομές στήριξης ευάλωτων ομάδων σε όλη την Κρήτη.
loverun6.jpg
loverun7.jpg
Το 2ο LoveRun Ηeraklion 2016 5.000 μέτρων είναι μια διοργάνωση με διττό χαρακτήρα. Από τη μία καλύπτει τις ανάγκες ενός αγώνα υψηλού επιπέδου για επαγγελματίες, συστηματικούς ερασιτέχνες αθλητές και δρομείς στα πρώτα τους βήματα ενώ από την άλλη δίνει στον καθένα τη δυνατότητα του ελεύθερου τρεξίματος σε ζευγάρι, ομάδα ή ακόμη και παρέα με το κατοικίδιό του. Μία διοργάνωση όπου αθλητές βρέθηκαν στον ίδιο αγώνα με δρομείς που αναζητούν είτε τη χαρά της άθλησης είτε συμμετέχουν για πρώτη τους φορά.


ekriti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου