Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Η Χειρουργική Κλινική επέστρεψε στο δεύτερο όροφο

Η Χειρουργική Κλινική επέστρεψε στο δεύτερο όροφο
Στο δεύτερο όροφο της παλιάς πτέρυγας του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου επέστρεψε τη Δευτέρα η Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, αποκαθιστώντας έτσι τις «διασαλευθείσες ισορροπίες» στην λειτουργία του χειρουργικού τομέα.
Έτσι όπως διαβάζουμε και στο anatolh.com, στον τέταρτο όροφο παραμένουν η Ουρολογική και η ΩΡΛ κλινική, σηματοδοτώντας τη λήξη της συνένωσης των κλινικών.

«Εκπληρώθηκαν όλα τα συμφωνηθέντα κι έχουμε και προσωπικό για να μπορούμε να λειτουργήσουμε όπως θέλουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και όλοι είμαστε χαρούμενοι διότι επιστρέφουμε στην κλινική μας που είναι ανανεωμένη με την συντήρηση που έγινε», τονίζει ο χειρουργός, Νίκος Μουδατσάκης.

Η αναγκαστική συνένωση των χειρουργικών κλινικών που είχε γίνει πέρυσι, λόγω της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, είχε ουσιαστικά δημιουργήσει πολλές δυσχέρειες και προβλήματα και στη λειτουργία της χειρουργικής, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια άναρχη κατάσταση στο νοσοκομείο σε περιόδους κρίσης. Η παρουσία πληθώρας νοσηλευομένων στο ίδρυμα ανάγκαζε αρκετές φορές να συνυπάρχουν περιστατικά ασθενών από διαφορετικές κλινικές.

Μετά την μεταφορά της κλινικής στην παλιά της θέση τα δεδομένα αλλάζουν και ο τομέας αποκτά μια πιο φυσιολογική λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου