Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Αναζητούν χώρους για αθλητικά camp στο Ηράκλειο

Με τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου και πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαβά συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πολεμικών
Αθλημάτων κ. Valeriy Maistrovoy, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη μας και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου.
Ο κ. Valeriy Maistrovoy, επισκέφθηκε το Ηράκλειο με στόχο την εξεύρεση χώρων για τη δημιουργία αθλητικών camp προπονήσεων αθλητών αλλά και τη φιλοξενία διεθνών αγώνων της πολεμική ρωσικής τέχνης stenka (www.stenka.org).
Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Αθλημάτων μαζί με συνεργάτες του ξεναγήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου, ενημερώθηκε για την λειτουργία των δομών και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τις άρτιες αθλητικές υποδομές του Ηρακλείου. Παράλληλα ενημέρωσε τους εκπροσώπους των αθλητικών εγκαταστάσεων  ότι οι υποδομές είναι κατάλληλες για τις εκδηλώσεις  που σχεδιάζει  να διοργανώσει η ομοσπονδία του και ευελπιστεί σε μία μελλοντική συνεργασία.  
Η συνάντηση αυτή έγινε στα πλαίσια δράσεων της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού με στόχο την προσέλκυση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στην πόλη αλλά και την ενίσχυση του αθλητισμού τουρισμού.


prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου